Снимка: Ben Shread . УикипедияИзключително затягане на мерките във Великобритания. За това стана

...
Снимка: Ben Shread . УикипедияИзключително затягане на мерките във Великобритания. За това стана
Коментари Харесай

От последния час: Британският премиер Борис Джонсън обяви - Оставаме си вкъщи за месец. Излизане само в най-належащи случаи

Снимка: Ben Shread . Уикипедия

Изключително стягане на ограниченията във Англия. За това стана ясно в последните минути след доста договаряния. Новината разгласи лично премиерът Борис Джонсън.

Британският министър председател Борис Джонсън разгласи преди минути, че Англия влиза във втора национална карантина, откакто данните от пандемията слагат под опасност здравната система в навечерието на коледно-новогодишния цикъл.

Министър-председателят разгласи на конференция, предавана в интернет от Reuters, че избрани интензивности няма да бъдат възпрепятствани. Той уточни, че просветителната система ще продължи да действа. Всички, чиято работа не може да се прави от вкъщи, ще продължат да работят, както до в този момент. Спортът навън остава позволен. Напускането на дома по медицински аргументи също. Посещенията до хранителни магазини и аптеки се позволяват, както и обслужването на близки, сложени под наложителна карантина, добавя Канал 3.

Затворени още веднъж ще са заведенията за хранене и пъбовете. Единствено ще действат заведенията, предоставящи храна по домовете.

Джонсън удостовери, че всички значими браншове ще продължат да действат гладко и предизвести, че няма причина хората да се презапасяват с артикули.

„ Коледа по всяка възможност ще е доста друга тази година, само че имам вяра, че строгите ограничения в този момент ще разрешат на фамилиите да бъдат дружно за празника “, сподели министър председателят във връзка опасенията, че най-светлият християнски празник може да бъде провален.

Очаква се Парламентът да гласоподава предложенията на министър-председателя през идната седмица и от 5 ноември до 2 декември страната публично да навлезе във втората си национална карантина.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР